Bi rahibe fıkrası daha B-261910-%C3%BCye_ol
Bi rahibe fıkrası daha B-261910-%C3%BCye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BİZE DESTEK OLMAK İÇİN LÜTFEN ÜYE OLUN..!

AnasayfaSAYACLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bi rahibe fıkrası daha

YazarMesaj
Yaman
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yaman

Bi rahibe fıkrası daha Empty
MesajKonu: Bi rahibe fıkrası daha   Bi rahibe fıkrası daha EmptyPaz Eyl. 06, 2009 12:41 pm

R AHİBELER... 4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sinirinda sorgulamaya alinmislar. Sorgulama melegi demis ' simdi herkes sirayla dunyadayken isledigi en buyuk günahi anlatsin.sakin atmayin tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmagimin ucuyla demis melek hangi parmaginla diyince sag elinin isaret parmaginigostermis. melek: tamam yavrum simdi git ve gunahi isledigin o parmagi yan taraftaki kutsal suya sokarak arin gunahlarindan demis 2. rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmustum melek: hangi elinle sag elini kaldirmis 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak gunahlarindan arinmasini ogutlemis. bu sirada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarinda fisildasiyolarmis.sonra aniden yer degistirmisler. sorgulama melegi bunu farkederek: ' bi dakka noluyo, siz niye yer degistirdiniz ' diye sorunca daha once 4. sirada olup 3. siradakiyle yer degistiren rahibe: ' izin verirseniz, arkadas kutsal suya g.t.nü sokmadan ben bi agzimi calkalayip çikiym efendim Laughing Laughing Laughing

Teşekkürler , + Rep LtFenn !

arkadaslar en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum , saygılarımla ...

Bi rahibe fıkrası daha
1 sayfadaki 1 sayfası