Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 29/08/09 Yaş : 29 Nerden : Manisa
Konu: Bi rahibe fıkrası daha Paz Eyl. 06, 2009 12:41 pm
R AHİBELER... 4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sinirinda sorgulamaya alinmislar. Sorgulama melegi demis ' simdi herkes sirayla dunyadayken isledigi en buyuk günahi anlatsin.sakin atmayin tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmagimin ucuyla demis melek hangi parmaginla diyince sag elinin isaret parmaginigostermis. melek: tamam yavrum simdi git ve gunahi isledigin o parmagi yan taraftaki kutsal suya sokarak arin gunahlarindan demis 2. rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmustum melek: hangi elinle sag elini kaldirmis 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak gunahlarindan arinmasini ogutlemis. bu sirada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarinda fisildasiyolarmis.sonra aniden yer degistirmisler. sorgulama melegi bunu farkederek: ' bi dakka noluyo, siz niye yer degistirdiniz ' diye sorunca daha once 4. sirada olup 3. siradakiyle yer degistiren rahibe: ' izin verirseniz, arkadas kutsal suya g.t.nü sokmadan ben bi agzimi calkalayip çikiym efendim
Teşekkürler , + Rep LtFenn !
arkadaslar en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum , saygılarımla ...