Free Download Manager 3.0 865 B-261910-%C3%BCye_ol
Free Download Manager 3.0 865 B-261910-%C3%BCye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BİZE DESTEK OLMAK İÇİN LÜTFEN ÜYE OLUN..!

AnasayfaSAYACLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Free Download Manager 3.0 865

2 posters
YazarMesaj
UnStoppabLéS
ForumTurbo Admin
ForumTurbo Admin
UnStoppabLéS

Free Download Manager 3.0 865 Empty
MesajKonu: Free Download Manager 3.0 865   Free Download Manager 3.0 865 EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 5:23 am

İşte size free download manager!

Flashget gibi diğer programların aksine daha sade bir ekran görüntüsü var ve yine diğer programların aksine download kısıtlaması olan bilgisayarlarda dahi dowmnload yapabilen bir program. Hem boyutu küçük hem de tek tıklamayla indirme yapabiliyor ya da download linkine sağ tıklayıp Download by Free Dowload Manager i tıklarsanız daha sağlıklı indirme yapabilirsiniz. Ayrıca büyük programları küçük programlara nazaran daha büyük hızda indiren Free Dowload Manager size tam uyan bir program...

Dowload ettiğiniz programlar C:\Downloads klasörüne kaydediliyor bunu da belirtmekte fayda var. Yeni sürümünde Bittorrent desteği, video indirme, ses&görüntü dönüştürme, uzaktan yönetim gibi özellikler de eklenmiş

Buradan İNDİR;

>>>free download manager!
<<<

Alıntıdır..! Emeğe Saygı...
http://forumturbo.tr.cc
Man![S]aLee
ForumTurbo Admin
ForumTurbo Admin
Man![S]aLee

Free Download Manager 3.0 865 Empty
MesajKonu: Geri: Free Download Manager 3.0 865   Free Download Manager 3.0 865 EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 5:49 am

Ben kullanıyorum Güzel ve Kullanışlı bir program Herkese tavsiye ederim... Eline Sağlık Kardeşim Güzel Paylaşım... farao
https://forumturbo.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası